Animatie Arnhem laten maken

Een animatie in Arnhem laten maken voor jouw bedrijf? Ik kom graag met je in contact om dit te realiseren. Wist je dat er verschillende soorten animaties zijn? Eyefinity Media maakt unieke animaties in hoge kwaliteit, geschikt voor tv, social media en andere online toepassingen zoals je website. Ik verzorg het gehele traject van A t/m Z. Zowel voor het concept als de visuele uitwerking kan je bij mij terecht. Meer weten? Vraag vrijblijvend een intake aan zodat we samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf kunnen bespreken.

Neem contact op

Trotse partners

Animatie Arnhem - ABN-Amro Animatie Arnhem - Kunststofplatenshop Animatie Arnhem - Hogeschool Arnhem Nijmegen Animatie Arnhem - Team Blue Animatie Arnhem - Skoda Animatie Arnhem - Golazo Animatie Arnhem - Provincie Noord-Brabant

Wat is een animatievideo?

Een animatievideo is een video die bewegende visuele elementen in een reeks (digitale) illustraties achteraan weergeeft. Het resultaat hiervan zijn filmbeelden die ideaal geschikt zijn om jouw bedrijf te promoten. Door middel van een animatie wordt het mogelijk om op een unieke manier een boodschap over te brengen.

Vaak wordt een animatievideo ondersteund met een voice-over, geluidseffecten en muziek. De doelstelling kan variëren van het overtuigen van je doelgroep, het entertainen van je potentiële klanten of iets uitleggen. Een animatie kan daarnaast geproduceerd worden in verschillende stijlen, maten en soorten.

Waarom zou je een animatie laten maken?

Een animatie kent vele toepassingen. Zo is er veel mogelijk en is er ruimte voor details. Afhankelijk van je doelstelling is het van belang om bepaalde keuzes te maken. Wanneer je bijvoorbeeld een animatie in Arnhem laat maken, dan is het wellicht uniek om de voice-over in te laten spreken door een bekend persoon uit Arnhem. Bijvoorbeeld, de voetballer Theo Janssen of wellicht Esmee Denters. Animaties stellen je in staat om je boodschap over te brengen op een unieke manier.

animatie Arnhem

Klanten aan het woord:

 
”Voor mijn winkel met schoonheidssalon heeft Dave de huisstijl, logo en website ontworpen en gemaakt. Dave komt alle afspraken na, mailt snel terug en komt met ideen en oplossingen. Daardoor een erg prettige samenwerking!.”

Elske, Beauty Stores & Salons Apeldoorn

 
”Niet alleen was het proces heel makkelijk en flexibel, Dave heeft een kwaliteit geleverd die boven verwachting was!.”

Marjolijn, Wild Stones Amsterdam

 
”Erg prettig samengewerkt met Dave. We hebben hem gevraagd om twee video's te maken voor op onze website. Dave werkt vriendelijk en professioneel met video's van topkwaliteit als resultaat..”

Jeroen, StuComm

 

”Naast zijn kwaliteiten op het gebied van film is het ook een fijne persoon in de omgang, goed bereikbaar, kritisch en heeft hij oog voor detail!”

Paul, Golazo Sports

Laten we samen aan de slag gaan!

Ik ben er van overtuigd dat we samen iets tofs kunnen realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op
Animatie Arnhem

Wat heb je nodig om animaties te maken?

Wanneer je hebt besloten om je boodschap door middel van een animatie te willen overbrengen op je doelgroep dan vraagt dit om een juiste aanpak. Ieder bedrijf heeft zijn eigen verhaal en een animatie helpt om deze te vertellen. Zo begint het maken van een animatie in Arnhem bij een idee. Dit idee gaan we samen vertalen in een storyboard, ondersteunt met schetsen en wordt dit uitgewerkt tot een concept. Wanneer het concept op papier staat, is het van belang om de stijl van de animatie te bepalen. Wat voor vormen en kleuren gebruik je? Wat is de uitstraling die je over wilt brengen? En wat hebben we nodig om de animatie te kunnen realiseren? Door jarenlang in diverse studio’s in studio’s in binnen- en buitenland, heb ik de kennis in huis om jouw idee tot een visueel concept om te zetten in de gewenste stijl.

In mijn producties hanteer ik een kritische werkwijze waarbij een animatie moet voldoen aan de volgende criteria. Met behulp van de onderstaande checklist zorgen wij ervoor dat de animatie van hoge kwaliteit is en aansluit bij het behalen van jullie bedrijfsdoelen.

Aantrekkelijk voor de kijker

Animaties moeten niet alleen leuk zijn om naar te kijken, maar zorgen er ook voor dat de aandacht van de lezer makkelijker vast wordt gehouden. De prettige kijkervaring komt door het gebruik van de goede balans in animatie, voice-over en geluidseffecten. Een animatievideo hoeft ook zeker niet lang te duren, maar zal altijd de bijpassende tijdsduur moeten bevatten.

Eenvoudig een boodschap overbrengen

Met een animatievideo hoeven mensen niet persé te luisteren naar ingewikkelde uitleg, dit wordt door visualisaties en geluidseffecten vereenvoudigd. In animaties kun je bijvoorbeeld personages activiteiten laten uitvoeren of door simpele visualisaties complexe materie makkelijker uitleggen. Ook het gebruik van een simpelere stijl en kleurgebruik draagt bij om concepten te verduidelijken.

Visuele content wordt makkelijker opgenomen

Mensen zijn visueel ingesteld en daardoor wordt visuele content makkelijker opgenomen dan het lezen van een uitgebreide tekst. Een animatie laten maken is dan ook zeer geschikt om lastige bedrijfsprocessen te vertalen naar de begrijpbaar niveau. Je wilt je opdrachtgevers of medewerkers ook niet vermoeien met een groot boekwerk aan informatie. Dit kan namelijk sneller en met name veel leuker! Met een geanimeerde video kan je meer vertellen met minder woorden en uitleg.

De mogelijkheden van een animatie in Arnhem zijn enorm

Ik beperk me niet in de creatieve mogelijkheden. Zo zoek ik altijd naar  een unieke en creatieve manier om jouw animatievideo te produceren. Of je nou een animatie in Arnhem wilt laten maken of in een andere stad, de mogelijkheden zijn groot. Benieuwd naar  hoe jouw bedrijf op een creatieve gevisualiseerd hebben door middel van een mooie animatie? Neem gerust eens contact met me op.

Aansluitend bij je merkidentiteit

De video kan geheel in de eigen stijl van je merk worden geproduceerd. Middels het gebruik van de huisstijl van jouw bedrijf kan ik o.a. het logo en bijpassende kleuren terugbrengen om de video met je bedrijf te matchen. Wanneer je video's plaatst op social media of op je website, zal je door de herkenbaarheid beter blijven hangen bij je doelgroep.

Creatieveling met passie voor video, animatie en design

Tijdens de ontwikkeling van een uitleganimatie ga je samen met mij, Dave Schepers, aan de slag met de creatie van een unieke uitleganimatie. Als creatieveling is mij niets te gek! Het is mijn doelstelling om het gevoel van jouw bedrijf te vertalen in een unieke identiteit en uitstraling. Door een jarenlange en brede ervaring in verschillende studios in binnen- en buitenland werkzaam geweest te zijn, weet ik wat wel en wat niet werkt. Ik weet hoe belangrijk je identiteit en verhaal is waarmee jij impact wilt maken en de indruk die je wekt bij jouw doelgroep. Naast dat er iets mooi uit ziet, is het ook belangrijk dat het functioneert. Daarom is elke productie die ik maak doordacht met een creatief idee en de juiste doelstelling.

Graag ga ik samen met jou de uitdaging aan om jouw verhaal over te brengen door video en animaties bij je toekomstige klanten!


Leer me kennen

Veel gestelde vragen

Waarom zijn animaties zo belangrijk voor video?

Animaties zijn ook toe te passen voor video. Dit zorgt voor een versterking in je communicatie, maar ook de herkenbaarheid van je organisatie of bedrijf. Daarnaast brengen animaties je video naar een hoger niveau waardoor je professioneler overkomt bij je kijkers.

Wat zijn de kosten van een animatie video?

De kosten van een animatievideo kan erg wisselend zijn. Dit heeft te maken met factoren zoals het idee, de stijl, complexiteit van de bewegingen en de tijdsduur van animatie. Maar ook tot een goed idee komen door onderzoek te doen kan tijd kosten om dit vervolgens uit te werken in een succesvolle animatievideo. Een simpele logo-animatie kan bijvoorbeeld al beginnen vanaf 175,- euro en geavanceerdere animaties zoals uitleganimaties beginnen in de prijsrange van 1750 – 3500 euro.

Kan een animatievideo in een andere taal?

Wanneer je voor het buitenland of een andere taal animaties in wilt zetten, dan zijn er meerdere mogelijkheden. Naast dat eventuele ondertiteling vertaald kan worden in een andere taal is het ook mogelijk gesproken tekst in een andere taal te gebruiken. Hierbij is het mogelijk dat de timing van animatie aangepast moet worden omdat Nederlandse zinconstructies niet altijd dezelfde lengte hebben in andere talen.

Animatie in Arnhem. Wat is de ideale lengte?

Wat betreft de lengte van een animatie video bestaat er niet specifiek een vaste formule. De ideale lengte van een animatie video hangt af van de tijd die benodigd is om de boodschap over te brengen en waar deze getoond wordt. In de praktijk zie ik vaak terug dat de tijdsduur van een uitleganimatie gemiddeld rond de 2 minuten is. Wanneer je spreekt over een advertentie voor Instagram Stories, dan kun je denken aan een kortere tijdsduur. Dit is ongeveer 15 sec. Ook zijn intro- of outro animaties voor YouTube ook altijd maar maximaal 10 seconden.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd om een animatie in Arnhem te laten maken?

De doorlooptijd voor het maken van een animatievideo hangt helemaal af van de soort animaties en het het idee wat je wilt laten maken. Is de stijl makkelijk te visualiseren, en is de complexiteit in bewegingen niet hoog in combinatie met een korte tijdsduur, dan is de productietijd korter. Uiteraard heeft ook een deel zoals de communicatie met de opdrachtgever invloed op de doorlooptijd. Gemiddeld ligt de doorlooptijd tussen de 2-4 weken.

Welke bestanden dien ik aan te leveren voor de start van de animatievideo?

Voor het laten maken van een animatievideo is het belangrijk dat het idee en de doelstellingen afgestemd zijn. Een script en een strategie kan daarbij helpen. Verder zijn visuals zoals afbeeldingen of foto’s ondersteunend voor een animatie. De beste bestandsformaten die hiervoor aangeleverd kunnen worden zijn vectorbestanden zoals .EPS en .AI of .PDF die vaak voor logo’s en huisstijlen worden gebruikt. Voor afbeeldingen en foto’s zou ik hoge resoluties aanraden zoals .JPG en .PNG. Ook Photoshop bestanden (.PSD) zijn hiervoor bruikbaar.

Welke vorm van animatie heb ik nodig?

Afhankelijk van het idee en wat je wilt laten maken, kan ik samen met jou bepalen welke vorm en stijl van animatie we het beste kunnen gebruiken. De expertise is in huis om verschillende animaties te kunnen maken. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan stijlen zoals 2D en 3d, bijvoorbeeld 3D logo animaties. Beide soorten hebben unieke karaktereigenschappen. Laat mij je tijdens een eerste gratis intake adviseren over welke stijl past bij jouw bedrijf en doelstelling. Een animatie laten maken in Arnhem? Ik help je hier graag mee.

Andere opties dan een animatie in Arnhem? Geen probleem.

Sinds de oprichting van mijn bedrijf ben ik zeer enthousiast over de mogelijkheden die animaties te bieden hebben. Dit maakt dat ik naast animaties, ook andere soorten video’s produceer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laten maken van een uitleganimatie of social media animaties. Verder is het ook mogelijk om jouw video aan te vullen met dronebeelden. Hierbij kunnen we bijvoorbeeld je bedrijfspand, de omgeving of andere objecten in kaart brengen. Kortom, voor het gehele pakket op het gebied van videobewerking en animaties kan je bij Eyefinity Media terecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf binnen Eyefinity Media? Doe dan nu de gratis intake!

 

Animatie of video laten maken

Maak kennis in een vrijblijvende kennismaking

Ben je nieuwsgierig wat ik voor je zou kunnen betekenen? Maak vrijblijvend kennis om te bepalen of het inzetten van een bedrijfsvideo voor jouw bedrijf de oplossing is. Tijdens een vrijblijvende online kennismaking vertel ik je over wat mogelijk is. Laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden die we in kunnen zetten om jouw verhaal door middel van een unieke bedrijfsvideo te kunnen vertellen!

    Mijn naam is

    Mijn e-mailadres is

    Mijn bedrijfsnaam is

    Waarom ik graag video of animatie wil inzetten voor mijn bedrijf is:

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden & privacyvoorwaarden.