Een bedrijfsfilm laten maken

Vertrouwelijk en persoonlijk

Stel je voor dat je aan iedere bezoeker van je website moest uitleggen wat je doet met je bedrijf. Je zou veel tijd kwijt zijn met het vertellen van je verhaal. Uiteraard kunnen je potentiële klanten dit lezen op je website, maar wat als er een manier zou zijn dat je dit aantrekkelijker en duidelijker kunt communiceren waardoor het beter blijft hangen? En dat is wat je wilt! Door middel van de juiste aanpak produceer ik samen met jou de bedrijfsfilm die onderdeel wordt van jouw bedrijf.

Het productieproces van een bedrijfsfilm.

Om samen met jou de succesvolle bedrijfsfilm te maken die het verlengstuk wordt van jouw bedrijf, neem ik je mee in diverse stappen die we samen doorlopen. Ik hecht waarde aan een goede samenwerking aangezien dit leidt tot een succesvol eindresultaat.

1. Ik luister naar je verhaal

Ik ben benieuwd naar je verhaal. Het is voor mij belangrijk om je te leren kennen en een impressie te krijgen van wie je bent, wat je doet en waar je (bedrijf) voor staat.

2. We bedenken samen ideeën

In onze kennismaking komen we wellicht al tot globale ideeën. amen bekijken we welke ingrediënten er nodig zijn voor jouw bedrijfsvideo. Ik ben iemand die eerlijk genoeg is om te zeggen wat wel en wat niet kan gaan werken. Als we uiteindelijk tot een idee zijn gekomen kan ik op basis hiervan je vrijblijvend een bijpassend voorstel doen.

3. Samenwerken voor resultaat!

Met mijn expertise werk ik het idee verder uit tot bijvoorbeeld een storyboard en/of script en verzamel ik stijlelementen en inspiratiebronnen om te zorgen dat we op één lijn zitten. Ik ga aan de slag om jouw video te voorzien van professioneel beeld & geluid, de juiste montage & muziek en natuurlijke passende kleurbewerking.

4. Een succesvolle afronding

Als we verder in de realisatie zitten is er de mogelijkheid om je eventuele feedback te kunnen geven zodat we de puntjes op de i kunnen zetten. Eventueel is het mogelijk om na afronding jouw bedrijfsvideo d.m.v videomarketing op de juiste manier in te laten zetten.

Vraag prijsindicatie aan

Deze elementen mag je verwachten voor jouw bedrijfsfilm

Voor elke productie die ik maak, wil ik gaan voor het beste resultaat. Daarom mag je de onderstaande elementen verwachten van de productie voor jouw bedrijfsfilm:

  • Professioneel beeld

  • Professioneel geluid

  • Grading (Kleurbewerking)

  • 1 Correctieronde

Wil je een bedrijfsfilm laten maken?

Ben jij benieuwd hoe jouw bedrijf of verhaal er als bedrijfsfilm eruit kan zien?
Deel hieronder jouw gegevens en ik neem contact met je op!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden & privacyvoorwaarden

    Vragen over het laten maken van een bedrijfsvideo