Social Media animaties

Val sneller op

Voor je bedrijf zal je zeker veel bezig zijn met het posten van content op je Instagram- en Facebookpagina, maar mis je vaak nét die persoonlijke touch? Dan zou de toevoeging van de animaties een mooie uitkomst beiden, Naast dat het de beleving van jouw bedrijf & uitstraling sterker maakt, is het een stuk aantrekkelijker om naar te kijken waardoor je sneller de aandacht trekt!

Te gebruiken op

Facebook

Instagram

Linkedin

Youtube

Intro en logo-animaties

Het gebruik van een intro- en logo-animatie biedt veel verschillende voordelen en is toepasbaar op vele manieren. Door dit soort animaties te gebruiken creëer je herkenning en geef je je kijkers een beleving van jou en je bedrijf. Toe te passen voor:

– Youtube-kanaal
– Online videoadvertenties
– Instagram stories

Instagram story-animaties

Elke dag kom je ze tegen, maar wat blijft er bij je hangen? Die ene opvallende video of animatie? Met een Instagram story kan je meer aandacht krijgen door te personaliseren van je story middels een animatie. Ook biedt dit het voordeel van meer herkenning en vertrouwen.

Vraag een social media animatie aan

Benieuwd hoe jouw animaties eruit kunnen komen te zien voor jouw social media? Stuur mij een bericht door je gegevens hieronder achter te laten en ik neem snel contact met je op!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden & privacyvoorwaarden