Bedankt voor je aanwezigheid!

Dankjewel voor het bijwonen van mijn presentatie bij het event van Startclub en KVK. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren wat video of animaties voor je kunnen doen. Voor jou als starter wens ik je net zoveel geluk toe en is het je gegund om met je bedrijf te groeien. Daarbij is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe je video of animatie in jouw geval zou kunnen werken voor jouw bedrijf. Al meerdere starters (ook uit Arnhem!) gingen je voor!

Je hebt de QR-code gescand omdat je meer wilt weten over hoe video en/of animatie kan helpen aan meer klanten.
En dat is een hele goede, want video en animatie wordt nog aardig onderschat met wat het kan doen voor je bedrijf.

Vraag gesprek aan

Andere starters gingen je al voor...

en andere bedrijven uit de omgeving...

Willemsen Makelaars Kunststofplatenshop Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
< class="section-title features-title">

Willemsen Makelaars

Dave heeft diverse videoproducties voor ons gemaakt. De samenwerking verliep ontzettend prettig. Alles werd op afgesproken tijd aangeleverd en voldeed aan de verwachtingen. Diverse brainstormsessies gehad waarin Dave volledig meedacht over het gehele proces en hoe we de video's het beste konden vormgeven. Al met al zijn wij zeer tevreden.

Studio Kijk

Dave heeft voor mijn bedrijf een videoportret gemaakt. Uit mijn comfort zone gestapt maar Dave heeft mij echt het vertrouwen gegeven omdat je ziet dat hij weet waar hij mee bezig is. Professioneel is hij te werk gegaan met het resultaat waar ik super blij en tevreden mee ben.

Pure Roasted

Creatief en zeer betrokken bij de opdracht. Met de kennis, expertise en de professionele manier van werken is het eind resultaat boven verwachting. De samenwerking is prettig en er is goed geluisterd naar mijn input en wensen. Ik beveel Eyefinity iedereen die met visuele media het verschil wil maken aan.

Klaar om op te vallen?

Je zult vast een hoop vragen hebben over wat video en/of animatie voor jou kan betekenen om aan klanten te komen. Ik ga graag vrijblijvend met je in gesprek. Vooral als je starter bent, want ik vind het leuk om starters te helpen en de mogelijkheden met je te bespreken.